Hayden Panettiere on kuin kääpiö miehensä rinnalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on seurattu viime kuukaudet varsin yllättävää suhdetta, kun vastanäyttelijänsä Milo Ventimiglian taannoin jättänyt pienikokoinen Heroes-kaunotar Hayden Panettiere pokasi rinnalleen massiivisen kokoisen nyrkkeilymestarin.

Hayden Panettiere ja hänen uusi miesystävänsä, nyrkkeilymestari Wladimir Klitschko, ovat monien mielestä Hollywoodin epäsuhtaisin pari vuosikausiin. Kieltämättä nimitys pitääkin paikkansa mikäli katsotaan pariskunnan huimaa kokoeroa. Se käy ilmi esimerkiksi tuoreissa paparazzikuvissa, joissa julkkispari on shoppailuretkellä. Katso kuvat tässä.

Ukrainalaissyntyinen 33-vuotias moninkertainen nyrkkeilymestari Wladimir Klitschko ei ole mikään rivimestari, sillä hän pitää parhaillaankin hallussaan lukuisia raskaansarjan mestaruuksia. Wladimir Klitschko on nähty myös valkokankaalla, sillä hän otteli Ocean’s Eleven -elokuvassa Lennox Lewisin kanssa.