Julkkiksetkin kaivavat nenää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nenän kaivaminen julkisella paikalla kuuluu selkeästi huonoihin tapoihin ainakin suurimmassa osassa maailman läntisiä kulttuureja. Tästä huolimatta huomaamaton kaivuu-urakka voi joskus yllättää myös maailman seuratuimmat julkkistähdet, mutta paparazzien ristitulessa huomaamaton tilanne voi päätyä lehtiin.

Nyt amerikkalainen viihdesivusto on koonnut yhteen kuvia, joissa maailmanluokan julkkistähdet ovat kaivuupuuhissa enemmän tai vähemmän huomaamattomasti. Vaikka tilanne olisi ollut kuvaa otettaessa hyvinkin ohikiitävä, ei sellaista valokuvasta juuri huomaa. Katso kuvat tästä.

Mukana ovat nenänkaivuupuuhissa muiden muassa Englannin kuningatar Elizabeth, näyttelijättäret Penelope Cruz, Misha Barton ja Kate Hudson, ulkoministeri Hilary Clinton, povipommi Katie Price sekä näyttelijät Ethan Hawke, Jake Gyllenhaal ja Michael Keaton. Erityisen antaumuksella klyyvariaan kairaavat esimerkiksi povipommi Pamela Anderson ja näyttelijä Tom Cruise.