Poptähti: 14-vuotiaana seksiä rollaritähden kanssa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähtenä, mallina ja näyttelijänä takavuosina tunnetuksi tullut Mandy Smith ryhtyi aikoinaan seurustelemaan jo 13-vuotiaana The Rolling Stones -yhtyeen basisti Bill Wymanin kanssa. Nyt hän on vahvistanut parin harrastaneen tuolloin myös seksiä.

Nykyisin 40-vuotias Mandy Smith meni myöhemmin rollaritähden kanssa myös naimisiin, mutta liitto päättyi jo parin vuoden jälkeen. Nyt hän on paljastanut, että pariskunta rikkoi lakia harrastaessaan seksiä, kun Mandy oli 14-vuotias alaikäinen teinityttö ja Bill 48-vuotias mies. Smith ei kuitenkaan pidä tapahtunutta kovin erikoisena.

– Ei siinä ole kyse fyysisestä kypsyydestä. Ainut millä on matkitystä on psyykkinen kypsyys. Minusta suurin osa 16-vuotiaista ei ole valmiita seksiin. Ikäraja pitäisikin nostaa vähintään 18-vuoteen, vaikka jotkut eivät ole valmiita silloinkaan. Moni pitää tätä varmasti outona minun suustani kuultuna, Mandy Smith kertoi Daily Mail -lehdelle.

Vuonna 2005 uskoon tullut Smith kertoo kärsivänsä nykyisin masennuksesta.