Scarlett Johansson jälleen rintavana viettelijättärenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Scarlett Johansson nähdään pian pitkästä aikaa valkokankaalla, kun hän tähdittää 5. toukokuuta Suomessa ensi-iltansa saavaa Iron Man -elokuvan jatko-osaa. Sitä ennen hän ehtii vielä poseerata monissa mainoskuvissa.

Elokuvamaailman kuumimpien naisten joukkoon useasti äänestetty kaunotar nähdään parhaillaan Mango-vaatemerkin teinimäisissä mainoskuvissa. Samaan aikaan kaunotar poseeraa kuitenkin myös In Style -lehden toukokuun numeron kannessa ja sisäsivuilla upeissa kuvissa, joissa hän näyttää edellisistä poiketen ikäiseltään. Katso kuvat tästä.

Viime kuukaudet Scarlett Johansson on keskittynyt teatterin lavalla näyttelemiseen New Yorkin Broadwaylla. Siellä hän on tähdittänyt A View From The Bridge -näytelmää yhdessä Liev Schreiberin kanssa. Näytelmän viimeinen esitys on jo takana ja nyt Scarlett keskittyy tulevan elokuvansa markkinointiin.