Vähät tuhkapilvestä – Kimi Räikkönen lentää kiellosta huolimatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formula 1 -kuljettajana maailmalla tunnettu nykyinen rallikuski Kimi Räikkönen ei anna Euroopan valtavan lentokiellon vaikuttaa matkasuunnitelmiinsa, vaan hän suunnittelee nousevansa ilmojen teille kiellosta huolimatta.

MTV3:n mukaan Räikkönen aikoo palata Turkin MM-rallin jälkeen Istanbulista kotiinsa Sveitsiin yksityiskoneella jo tänään Euroopan päällä olevan tuhkapilven vaaroista ja alueen lentokiellosta huolimatta. Sveitsin alueella ilmatila on parhaillaan suljettuna, ja tällä tietoa lentokielto jatkuu maanantai-iltapäivään saakka.

Viidenneksi Turkin rallissa ajanut Räikkönen aikoo käyttää suurten kiellossa olevien lentokenttien sijaan pienempiä lentokenttiä, joilla kielto ei ole voimassa. Lentokielto vaikuttaa parhaillaan miljoonien tavallisten kansalaisten lisäksi samalla tavalla myös lukuisiin julkkistähtiin, jotka matkustavat paljon työkseen.