Bikininäytöksen kohokohta – mallisiskokset suutelivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta 90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tullut televisiokaunotar AnnaLynne McCord on tähdittänyt varsin lyhyellä urallaan jo monia televisiosarjoja ja elokuvia. Hän nousi viime vuonna Hollywoodin seuratuimpien tähtien joukkoon.

Alkuvuoden AnnaLynne on pitänyt matalaa profiilia, sillä hän on ollut otsikoissa selvästi viime vuotta vähemmän. Viikonloppuna hänet kuvattiin kuitenkin seuraamassa Hermosa Beachilla järjestettyä bikinimuotinäytöstä. Tilaisuuden kohokohta oli ilmeisesti se, kun AnnaLynne ja hänen Angel-siskonsa vaihtoivat suudelman kesken tapahtuman. Katso kuvat tästä.

21-vuotias nouseva tähti AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. Lisäksi hänet on voinut bongata muutamista elokuvista.