Willie Nelsonin huumepaljastus pöyristyttää

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka maailmankuulun country-tähti Willie Nelsonin keikkabussissa matkustaneet yhdeksän ihmistä pidätettiin huumeiden hallussapidosta, kun bussista löytyi marijuanaa. Supertähti itse ei sattumoisin ollut tuolloin bussinsa kyydissä. Nyt hän on kuitenkin joutunut vastaavaan liemeen.

Willie Nelson oli nimittäin perjantaina CNN-uutiskanavan arvostetun Larry Kingin keskusteluohjelman vieraana. Haastattelussa 76-vuotias Nelson myönsi käyttävänsä yhä huumausaineita. Varsinainen kohu kuitenkin syntyi, kun hän paljasti polttaneensa kannabista myös juuri ennen haastattelun alkamista. Näin ollen country-tähti oli pilvessä myös haastattelun aikana.

– Minulla on siihen suuri toleranssi, jollaista kaikilla ei ehkä ole. Sitä voi käyttää myös liikaa. Keuhkoja voi satuttaa hengittämällä mitä tahansa, joka on kuumaa ja jossa on savua. Kyllä, sitä voi käyttää liikaa. Mutta onko se yhtä vaarallista kuin tupakointi? Ei ole, Willie Nelson kertoi.

Tämän jälkeen Larry King kysyi onko supertähti polttanut kannabista saman päivän aikana, ja artisti vastasi siihen myöntävästi.

– Olet siis pilvessä juuri nyt? Larry King ihmetteli.

– Kyllä, tottakai. Sinä voisit pidättää minut, kuului vastaus, Nelson vastasi.