Elisabetta Canalis bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin lähinnä George Clooneyn tyttöystävänä tunnettu italialainen näyttelijäkaunotar Elisabetta Canalis kuvattiin joulukuussa rantatunnelmissa bikineissä Puerto Vallartassa sijaitsevan Clooneyn huvilan liepeillä.

Pian tämän jälkeen kaunotar poseerasi FHM-miestenlehden Saksan versiossa sekä Roberto Cavallin alusvaatemalliston mainoskuvissa luonnollisesti vähissä vaatteissa. Tällä kertaa hänet on kuvattu yhdessä Clooneyn kanssa kävelyllä rannalla Havaijilla. Elisabetta oli pukeutunut vain pieniin bikineihin, jotka olivat erityisesti takaa varsin paljastavat. Katso kuvat tästä.

31-vuotias italialainen Elisabetta Canalis tunnetaan mallina ja näyttelijänä sekä Hollywood-tähti George Clooneyn tyttöystävänä. Kotimaassaan hän on suosittu televisiokasvo, joka on näytellyt myös muutamien elokuvien sivurooleissa. Hänen suosituin pestinsä oli kuitenkin Striscia La Notizia -ohjelmassa vuonna 2007. Nykyisin Canalis juontaa MTV-kanavalla Total Request Live -ohjelmaa.