Kylie Bisuttin bikinivartalo vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kuumimpaan sarjaan lukeutuvat Victoria’s Secret -huippumallit saivat joulukuussa jäsenen, kun vasta 19-vuotias Kylie Bisutti -niminen kaunotar liittyi joukkoon. Nykymenon mukaisesti hänet kruunattiin voittajaksi realityohjelman suorassa televisiolähetyksessä.

Sittemmin Kyliestä ei yllättäen olekaan kuultu kovinkaan paljon, mutta alkaneen vuoden aikana hänen odotetaan nousevan huippumallien kärkikaartiin. Nyt kaunotar on kuitenkin bongattu bikiniasuisena viettämässä vapaapäiväänsä uima-altaalla. Katso kuvat tästä (Kuvat poistettu verkosta, pahoittelemme).

19-vuotias Kylie Bisutti on kotoisin Simi Valleystä, Californiasta. Teinikaunotar päihitti finaalissa kilpakumppaninsa Jamie Lee Darleyn ja kruunattiin uudeksi ”enkeliksi” Victoria’s Secretin televisioidun muotinäytöksen yhteydessä. Heti nimityksensä jälkeen hänet lennätettiin kuvausmatkalle St. Bartsin saarelle Karibialle, jossa hän pääsi poseeraamaan rantakuvissa tietenkin bikineissä.