Nicole Kidmanin kauneusleikkauksissa parantamisen varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu australialaisnäyttelijä Nicole Kidman tunnetaan kuvankauniina ja hoikkana kaunottarena, mutta viime aikoina hän on saanut kritiikkiä muuttuneiden kasvonpiirteidensä johdosta. Kauneusleikkaukset ja Botoxit eivät ole välttämättä onnistuneet kovin hyvin.

Muutama kuukausi sitten Nicole poseerasi alusasussa lehden kannessa ja viime aikoina hän on poseerannut myös rintavampana kuin koskaan. Nyt kaunottaren ulkoinen olemus on aiheuttanut ihmetystä myös Academy of Country Music Awards -tapahtumassa, jossa hän ei ollut välttämättä aivan edustavimmillaan. Katso kuva tästä.

Marraskuussa Kidman poseerasi American Music Awards -Gaalassa. Tuolloin eräs amerikkalainen viihdesivusto ilmoitti ehdottavansa Nicolea hänen huuliensa perusteella seuraavan Batman-elokuvan Jokerin rooliin. Nicole synnytti ensimmäisen biologisen lapsensa Sunday Rosen reilut puolitoista vuotta sitten ja pääsi raskauden jälkeen nopeasti takaisin huippukuntoon.