”Justin Bieberin pitäisi käyttää heroiinia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen suosituimpiin teinitähtiin tällä hetkellä lukeutuva Justin Bieber on saanut kokea viime päivinä kovia, kun hänet listattiin äskettäin amerikkalaisen viihdelehden toimesta kymmenen internetin haetuimman naistähden listalle. Nyt häntä sivaltaa puolestaan Katy Perryn julkkismies Russell Brand.

Ilmeisesti Perryn tuleva aviomies ei pidä puhtoisesta ja siloposkisesta teinipopparista, sillä hän suomii nuorta tähteä kovin sanoin Rolling Stone -lehden haastattelussa. Hänen kertoo toivovansa, että Justin ja hänen kaltaisensa ”teinibobbarit” olisivat heroiininarkkareita, jotta hänen ei tarvitsisi kuunnella heidän musikkiaan.

– Hittilistojen kärkipää näyttäisi kovin erilaiselta, jos teinibobbarit olisivat riippuvaisia heroiinista. Se saisi monet heistä pois pelistä. En usko, että Justin Bieber kestäisi Pink Floydin Syd Barretin tapoja. Monet heistä ottaisivat yliannostukset ja sitten voisimme ehkä säästyä heidän hirveältä musiikiltaan. Se on darwnismia. Luonnonlaki, Russell Brand totesi lehdessä.

Brandin lausunto on herättänyt jo tuoreeltaan laajasti närää sekä teinipoppareiden ja fanien että vanhan koulukunnan rocktähtien keskuudessa. Monet ovatkin todenneet, että huumeisiin kuolleiden tähtien musiikilla on ollut taipumus soida kuoleman jälkeen huomattavasti enemmän kuin aiemmin.