Kylie Minoguen komea poikaystävä alastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pian uuden albuminsa julkaiseva australialainen supertähti Kylie Minogue on seurustellut jo jonkin aikaa espanjalaisen komistuksen Andres Velencoso Seguran kanssa. Nyt on viimein Seguran vuoro paistatella parrasvaloissa.

Kylie ilmoitti eilen julkaisevansa uuden albumin, ja välittömästi tämän jälkeen Vanity Fair -lehti julkisti tulevan lehtensä kansikuvan, jossa häen latinokomistuksensa Andres Segura poseeraa täysin alastomana. Katso kuva alta.

Mallina toimiva miesystävä ei ole julkkisparin suhteen aikana juuri otsikoissa ollut, mutta jatkossa hän lienee aikaisempaa useammin myös paparazzien tähtäimissä. Nyt lehdissä on lähinnä todettu, että Segura vie kirkkaasti voiton Kylien ex-miehestä, näyttelijä Olivier Martinezista.

Andres Segura Vanity Fair