Brittien rintavimmat povipommit topless-kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimiehet saavat parhaillaan tuijotella maan tunnetuimpiin povipommeihin lukeutuvien neitokaisen paljastuskuvia, kun glamour-malli Sophie Howard ja Big Broher -povipommi Sophie Reade poseeraavat yhteisissä topless-kuvissa tuoreen Nuts-lehden sivuilla.

Katso kuvat tästä.

26-vuotias Sophie Howard on Britanniassa varsin tunnettu glamour-malli, joka on poseerannut useita kertoja muiden muassa kolmossivun tyttönä sekä useiden miestenlehtien sivuilla. FHM-lehden brittiversion äänestyksessä hän sijoittui muutama vuosi sitten Maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla sijalle 68., ja Briannian parhaiden rintojen äänestyksessä hän voitti viime vuonna koko kisan. Sophie opiskelee parhaillaan yliopistossa mielenterveyshoitajaksi.

20-vuotias Sophie Reade tuli briteille tutuksi mallina, joka on poseerannut jonkin verran myös lehtien sivuilla ja kolmossivun tyttönä. Läpimurtonsa hän teki kuitenkin Big Brother -ohjelmassa. Saatuaan tietää pääsevänsä mukaan realityohjelmaan Sophie hankki itselleen aikaisempien 30FF-kokoisten rintojensa tilalle huomattavasti suuremman 30GG-kokoisen rintavarustuksen vain muutamaa viikkoa ennen tuotantokauden alkamista.