Michael Douglasin huumekauppias-poika vuosiksi vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka näyttelijä Michael Douglasin jälkikasvu jäi elokuussa kiinni huumekaupasta. Hän tunnusti syyllistyneensä amfetamiinin ja kokaiinin salakuljettamiseen ja myymiseen, josta maksimituomio olisi ollut elinkautinen.

31-vuotias Cameron Douglas on istunut kiinni jäämisestään saakka jo yli kahdeksan kuukauden ajan kaltereiden takana, ja eilen hänelle määrättiin viiden vuoden vankeustuomio huumerikoksista. Tämä siitä huolimatta, että minimituomio oli kymmenen vuotta ehdotonta vankeutta.

Tuomitun isä, Michael Douglas, kirjoitti tuomarille kirjeen, jossa hän pyysi lieventämään poikansa tuomiota. Alunperin kirje oli salainen, mutta tuomari päätti kertoa siitä myös julkisesti. Isänsä ja isoisänsä tavoin myös Cameron Douglas on näytellyt elokuvissa. Hänet nähtiin sivuosassa esimerkiksi vuonna 2003 ensi-iltansa saaneessa It Runs in the Family -elokuvassa.