Coco brasilialaisessa bikinivahauksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Ice T:n vaimona tunnetuksi tullut uhkea kaunotar Coco, oikealta nimeltään Nicole Austin, tunnetaan todellisena julkkistyrkkynä. Muhkeamuotoinen näyttelijä-tanssija-malli julkaisee nimittäin itse omia nakukuviaan verkossa.

Taannoin MySpace ja Twitter poistivat liian seksikkäinä hänen valokuviaan, sillä joukossa oli myös nakukuvia. Nyt neitokainen on lähes samassa tilanteessa. Hän on nimittäin käynyt niin sanotussa brasilialaisessa bikinivahauksessa ja julkaissut valokuvan tilanteesta blogissaan. Myös tämä kuva poistettiin nopeasti Twitterin kuvapalvelusta. Katso kuva alta.

– Ottamassa bikinivahausta. Hän aikoo laittaa vahanauhan jalkoväliini. Yikes! Se on pienen kivun arvoista, Nicole ”Coco” Austin kirjoitti kuvatekstissään.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.