Doutzen Kroes kuumana sporttimallina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen huippumallien nuorempaa polvea edustava kaunotar Doutzen Kroes on Forbes-lehden mukaan nykyisin maailman viidenneksi parhaiten tienaava supermalli. Victoria’s Secretin, L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvonakin toimiva Doutzen Kroes on poseerannut lukuisissa kampanjoissa.

Mallikaunotar poseeraa nyt tuoreissa kuvissa VSX-urheiluasusteiden uuden malliston mainoskasvona. DJ-räppäri Sunnery Jamesin kanssa nykyisin seurusteleva ja Hollannissa paljon aikaa viettänyt Doutzen häikäisee bikinikuviensa lisäksi myös sporttimallina. Katso kuvat tästä.

25-vuotias hollantilaissyntyinen Doutzen Kroes lähetti koulusta valmistumisensa jälkeen kuviaan amsterdamilaiselle Paparazzi-mallitoimistolle ja sai heti töitä. DNA Modelsin listoilla oleva kaunotar on poseerannut muiden muassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero -lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin katalogissa. Lisäksi Kroes on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille, kuten Gucci, Calvin Klein, Tommy Hillfiger, Dolce & Gabbana ja Versace. Hän on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.