Jessica Simpsonin jättirinnat yllättivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla fanejaan ja viihdelehtiä peruukkikuvillaan huijannut Jessica Simpson on nyt kuvattu varsin näyttävässä ulkomuodossa. Poptähti-näyttelijän povi alkaa nimittäin hiljalleen olla jo suuren luokan nähtävyys – ainakin paparazzeille.

Jessica Simpson oli tällä kertaa sonnustautunut ruskeaan nahkatakkiin ja tyköistuvaan mekkoon, joka korosti mahdollisimman paljon hänen valtavaa rintavarustustaan. Ei siis ihme, että paparazzit pysyttelevät edelleen tiiviisti julkkistähden kintereillä, vaikka hän ei olekaan viime aikoina niittänyt menestystä musiikin saati television saralla. Katso tuoreet kuvat tästä.

Äskettäisessä kuvahuijauksessaan Jessica näyttäytyi lyhythiuksisena, mutta seuraavana päivänä amerikkalainen viihdelehti julkaisi tuoreita kuvia Jessicasta pitkissä vaaleissa hiuksissa. Lopulta Jessica myönsi vain pelleilleensä ystäviensä kanssa erilaisilla peruukeilla ja saaneensa samalla idean jekuttaa fanejaan ja viihdelehtiä. Jekku menikin lähes täydestä läpi.