Jonne Aaron laulaa Maamme-laulun Suomi-Venäjä -ottelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

2. kesäkuuta uuden Neon-albuminsa julkaisevan Negative-yhtyeen keulahahmo Jonne Aaron laulaa Maamme-laulun Hartwall Areenassa torstaina 29. huhtikuuta. Kyseessä on LG Hockey Gamesin avausottelu Suomi-Venäjä, joka on Leijonien kevään ainoa kotimaaottelu.

Ottelu toimii samalla kenraaliharjoituksena toukokuussa pelattaville Saksan MM-kisoille. LG Hockey Games on kauden 2009-2010 Euro Hockey Tourin päätösturnaus, jossa ratkaistaan neljän osallistuvan maan lopulliset sijoitukset (Suomi, Ruotsi, Venäjä ja Tsekki).

Vaikka Jonne Aaron on ollut satoja kertoja mikrofonin ääressä tuhatpäinen yleisö edessään, kokemus on nyt ainutlaatuinen. Negative-solisti ei ole aiemmin saanut mahdollisuutta laulaa kotimaan kansallislaulua jääkiekkoareenalla.

– Tämä on uusi ja erilainen kokemus – once in a lifetime! kommentoi Jonne Aaron.