Jättiyllätys: Supersuosittu televisisiosarja lopetetaaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on jouduttu uutisoimaan viimeksi kuluneen vuoden aikana lukuisten suosittujen televisiosarjojen ennenaikaisista lopettamispäätöksistä, ja nyt tämä lista on kasvanut jälleen yhdellä todella yllättävällä nimellä.

The Weekly Blend -julkaisu kertoi nimittäin ensimmäisenä, että supersuosittu ja moneen kertaan palkittu televisiosarja Mad Men lopetetaan. Julkaisun mukaan televisiosarjan lopettamisen paljasti sarjan luoja Matthew Weiner, joka kertoi alan ammattilaistapahtumassa suunnittelevansa jo näyttävää finaalijaksoa.

Suosikkisarjan lopettamisesta ei lähetetty tiedotteita tai asia ei tullut muutenkaan korostetusti julki, sillä Weiner kertoi siitä kuin ohimennen puhuessaan viime viikolla National Association of Broadcasters -seminaarissa Yhdysvalloissa. Sarjaa rapakon takana esittävä AMC ei suostunut kommentoimaan tietoja.