Miley Cyrus esitteli bikinivartaloaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin teinitähtiin jo vuosien ajan lukeutunut Miley Cyrus aiheutti jo 15-vuotiaana runsaasti kohua poseerattuaan seksikkäissä herutuskuvissa, jotka hän itse julkaisi internetissä. Sittemmin meno on rauhoittunut selvästi, kun häntä ohjeistettiin välttämään moisia kuvia.

Näyttävävartaloinen nuori tähti joutuu kuitenkin nykyisin varomaan paparazzeja minne ikinä meneekin. 17-vuotias Miley Cyrus on ikuistettu muutamia kertoja nauttimassa hyvin ansaituista vapaapäivistään myös bikineissä. Tällä kertaa kuvat ovat peräisin Miamista. Katso bikinikuvat tästä.

Miley Cyrus ilmoitti taannoin jättävänsä hänet tähdeksi nostaneen Hannah Montana -televisiosarjan keskittyäkseen jatkossa pääasiassa elokuvauraansa. Parhaillaan hän tähdittääkin The Last Song -elokuvaa yhdessä poikaystävänsä kanssa. Leffan ensi-iltaa oli määrä juhlia viime viikolla Lontoossa, mutta tilaisuus jouduttiin perumaan, kun tähdet eivät päässeet lentokiellon takia Eurooppaan.