Nina Mascunana on kuuma mallitulokas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Nina Mascunana on uusi muodokas mallikaunotar, josta tullaan vielä varmasti puhumaan myös viihdelehtien sivuilla. Nyt neitokainen poseeraa muodokkaana tuoreissa lehtikuvissa myös verkossa.

Nina nähdään nimittäin nyt verkkoon päätyneissä kuvissa sekä näyttävissä bikinikuvissa että myös yläosattomana. Siveellinen kaunotar ei kuitenkaan esittele intiimejä ruumiinosiaan näissäkään kuvissa. Katso kuvat tästä ja hiukan vanhempia otoksia tästä.

20-vuotias Nina Mascunana on glamour-mallimaailman tuoreimpia tulokkaita, ja hän on parhaillaan kovassa nousussa erityisesti Yhdysvalloissa. Sairaanhoitajaksi opiskellut ja seurusteleva neitokainen on poseerannut useita kertoja muiden muassa Hustler ja Open Your Eyes -lehdissä. Hän teki läpimurtonsa keväällä 2009.