Rihannan sairaalareissun syy edelleen mysteeri

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna joutui maanantaina tukalaan tilanteeseen ollessaan keikkailemassa Sveitsissä. Hänet jouduttiin nimittäin kiidättämään yksityissairaalaan suoraan Zurichissä järjestetystä konsertistaan.

Hallenstadionilla nähdyn loppuunmyydyn konsertin jälkeen supertähti kuljetettiin henkivartijoineen tummennetuilla ikkunoilla varustetulla Mercedes-Benz -loistoautolla yksityissairaalaan tutkittavaksi mystisten oireiden takia. Rihanna pääsi kuitenkin poistumaan sairaalasta muutaman tunnin kuluttua.

– Rihanna saapui onnettomuusyksikköömme. Emme anna tapauksesta muita tietoja, sairaalan tiedottaja Alenka Ambroz kertoi Blick-julkaisulle.

Julkaisun mukaan Rihanna kuljetettiin sairaalasta hieman ennen aamukolmea hotellin sijaan takaisin keikkapaikalle. Ongelmat eivät mitä ilmeisimmin olleet vakavia, sillä Rihanna esiintyi Last Girl On Earth -kiertueellaan uudelleen jo seuraavana iltana Lyonissa, Ranskassa. Sairaalareissun syy on siis edelleen mysteeri, mutta Rihanna itse kertoi aiemmin tämän kiertueen olevan kaikin puolin raskain mitä hän on urallaan tehnyt.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat