Rihannan sairaalareissun syy edelleen mysteeri

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna joutui maanantaina tukalaan tilanteeseen ollessaan keikkailemassa Sveitsissä. Hänet jouduttiin nimittäin kiidättämään yksityissairaalaan suoraan Zurichissä järjestetystä konsertistaan.

Hallenstadionilla nähdyn loppuunmyydyn konsertin jälkeen supertähti kuljetettiin henkivartijoineen tummennetuilla ikkunoilla varustetulla Mercedes-Benz -loistoautolla yksityissairaalaan tutkittavaksi mystisten oireiden takia. Rihanna pääsi kuitenkin poistumaan sairaalasta muutaman tunnin kuluttua.

– Rihanna saapui onnettomuusyksikköömme. Emme anna tapauksesta muita tietoja, sairaalan tiedottaja Alenka Ambroz kertoi Blick-julkaisulle.

Julkaisun mukaan Rihanna kuljetettiin sairaalasta hieman ennen aamukolmea hotellin sijaan takaisin keikkapaikalle. Ongelmat eivät mitä ilmeisimmin olleet vakavia, sillä Rihanna esiintyi Last Girl On Earth -kiertueellaan uudelleen jo seuraavana iltana Lyonissa, Ranskassa. Sairaalareissun syy on siis edelleen mysteeri, mutta Rihanna itse kertoi aiemmin tämän kiertueen olevan kaikin puolin raskain mitä hän on urallaan tehnyt.