Näin karmealta Britney Spears kuulostaa oikeasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on ollut kovasti otsikoissa taustanauhojensa käytön takia. Asiassa ei sinänsä ole mitään ihmeellistä, sillä muiden muassa Madonna käytti aivan samaa tekniikkaa omalla jättikiertueellaan.

Nopeiden tanssikoreografioiden aikana kumpikaan ei kykene samaan aikaan sekä tanssimaan että laulamaan puhtaasti, joten merkittävä osa laulusta tulee siksi nauhalta. Nyt Britneyn taustavoimille on kuitenkin sattunut pieni kömmähdys, kun hänen aito laulunsa tallennettiin ja julkaistiin verkossa. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Kyseinen nauha on mitä ilmeisimmin vuotanut julkisuuteen siksi, koska supertähden konsertti televisioitiin ja näiden nauhojen mukana oli kappaleiden välispiikkien takia myös Britneyn aito lauluraita. Circus-kiertueensa konserteissa hän lauloi ainoastaan yhden kappaleen livenä, ja siinäkin kokonaan eri mikrofoniin.