Tara Reid yllätti – häät peruttu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Tara Reid kihlautui neljä kuukautta sitten nettiyrittäjä Michael Axtmannin kanssa ja pariskunnan häitä oli määrä juhlia jo ensi kuussa. Nyt kohukaunottaren hääsuunnitelmat on kuitenkin pantu yllättäen hyllylle

Pari kihlautui tammikuussa, kun he olivat syömässä Los Angelesissa sijaitsevassa ravintolassa. Monien elokuvien lisäksi myös Playboy-lehden rohkeista kuvistaan tunnettu 34-vuotias Tara Reid ei suostunut kertomaan häiden peruuntumisen syitä. Hänen tiedottajansa julkaisi aiheesta kuitenkin lyhyen lehdistötiedotteen.

– Tara Reid on vahvistanut, että hän ei enää jatka 22. toukokuuta järjestettäväksi tarkoitettujen häidensä toteuttamista, tiedotteessa todettiin.

34-vuotias Tara Reid on esiintynyt uransa alkuvaiheen saippuasarjojen jälkeen myös elokuvamaailmassa. B-luokan komedioiden lisäksi hänen uralleen mahtuu myös pari menestyselokuvaa, kun hänet kiinnitettiin aikoinaan American Pie -elokuvien tähdeksi. 2000-luvulla menestysroolit ovat kuitenkin antaneet odottaa itseään. Vuonna 2010 Tara Reid nähdään elokuvassa Land Of Canaan.