”Tiger Woods ei ikinä päästä lapsiaan Ruotsiin!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilutähti Tiger Woods on edelleen uskottomuudestaan johtuvan skandaalin keskiössä, kun eilen hänen vaimonsa Elin Nordegrenin kerrottiin saapuneen Ruotsiin. Aftonbladet-lehden mukaan vaimolla on nyt myös perheen lapset mukanaan.

Viime viikolla maailmalla uutisoitiin epäilyistä, joiden mukaan Elin olisi karistamassa Yhdysvaltojen tomut jaloistaan ja muuttamassa avioeron jälkeen Ruotsiin. Hänelle remontoidaankin parhaillaan kovalla kiireellä Tukholman liepeillä sijaitsevaa asuntoa. Nyt Tigerin taustavoimat ovat kuitenkin kiirehtineet ilmoittamaan, että Woods ei missään nimessä anna lastensa muuttaa Ruotsiin.

– Tiger ei missään tapauksessa päästä Eliniä lähtemään Yhdysvalloista lasten kanssa. Tigeristä aviomiehenä voidaan sanoa mitä vaan, mutta hän on ollut aina hyvä isä. Hän tietää avioliittonsa olevan ehkä ohi, mutta hän ei tule koskaan antamaan periksi lastensa suhteen. He ovat hänelle kaikki kaikessa, lähde kertoi Access Hollywoodin mukaan.