Christina Riccin toppi paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen lapsitähti Christina Ricci näyttäytyi viime syksynä useaan otteeseen bikinikuvissa, ja hän on koristanut viihdelehtiä senkin jälkeen ahkerasti, vaikka työrintamalla menestystä ei olekaan viime aikoina juuri siunaantunut. Nyt hänen toppinsa on vuorostaan paljastanut hieman liikaa.

Christina on esitellyt huippukunnossa olevaa vartaloaan ahkerasti julkkisjuhlissa ja niiden punaisilla matoilla. Pari vuotta sitten hän tatuoi oikeanpuoleiseen rintaansa linnun, joka on nyt yrittänyt ilmeisesti ulos topista. Katso kuva tästä.

30-vuotias Christina Ricci tuli tunnetuksi The Addams Family -suosikkisarjan lapsitähtenä Wednesday Addamsin roolissa. Sittemmin Ricci on nähty lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa, joista mainittakoon The Ice Storm, Monster, Black Snake Moan, Penelope ja Speed Racer.