Idol-tähti David Archuleta: ”En ole homoseksuaali!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -tähti David Archuleta kunnostautui taannoin esittämällä kirkkokonsertissaan suomalaisille varsin tutun kappaleen. Hän nimittäin esitti Jean Sibeliuksen Finlandian englanninkielisen Be Still My Soul -version pianosäestyksellä.

David Archuletan seksuaalista suuntautumista on viime aikoina epäilty myös julkisesti. Nyt nuori mies on kuitenkin kyllästynyt huhuihin ja kommentoinut itse väitteitä Twitter-blogissaan. Archuleta kiisti olevansa homoseksuaali.

– Kuulkaas veljet, en ole lainkaan homoseksuaali, David Archuleta kirjoitti.

Kirjoitukseen oli samalla linkitettynä valokuva, jossa David läimäyttää AnnaLynn McCordia takapuoleen. 19-vuotias David Archuleta nousi pari vuotta sitten tähdeksi American Idol -finalistina sijoittuen kilpailussa toiseksi.