David Copperfieldin raiskaussyyte romukoppaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehdissä on seurattu viime kuukausina tiiviisti miten julkkistaikuri David Copperfieldin käy raiskaussyytteensä kanssa. Entinen tarjoilija ja malli Lacey Carroll väitti taikurin raiskanneen hänet omistamallaan yksityisellä saarella Bahamalla.

Kyseessä oli varsin mielenkiintoinen syyte, sillä samaan aikaan myös mieshenkilö syytti Carrollia tekaistun raiskaussyytteen nostamisesta. Tapauksesta nousi suuri kohu, ja nyt Carroll on vetänyt yllättäen syytteensä Copperfieldiä vastaan pois oikeudesta, Yahoo! uutisoi. Myös FBI tutki aiemmin samoja syytöksiä, mutta he eivät löytäneet tarpeeksi näyttöä syytteen nostamiseksi Copperfieldiä vastaan.

Mallin asianajajat ilmoittivat kanteen peruuttamisesta tiistaina, vain muutama päivä sen jälkeen, kun oikeus päätti antaa Copperfieldin asianajajille luvan kuulustella Carrollia oikeudessa valaehtoisesti. Nainen itse kertoi tiedotteessaan, että kyse ei ollut alunperinkään rahasta, vaan että hän halusi saada miehen tilille teostaan.