Hollywood-kaunotar pakeni kolaripaikalta – jäi pian kiinni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Yhdysvalloissa ihmeteltiin tuoreinta tapausta, jossa Hollywood-tähti oli mukana liikenneonnettomuudessa. Osallinen oli tällä kertaa suosikkinäyttelijä Heather Locklear, joka pakeni kolaripaikalta ja jäi kiinni seuraavana aamuna.

Onnettomuus tapahtui kello neljän aikaan aamuyöllä risteyksessä lähellä Westlake Villagen asuinaluetta, jossa Heather Locklear nykyisin asuu, Access Hollywood uutisoi. Muiden muassa Melrose Place -televisiosarjasta tutun tähden BMW-autosta jäi kolaripaikalle osia, joiden poliisi totesi sopivan yhteen näyttelijättären auton vaurioiden kanssa. Kolaripaikan jälkien mukaan Locklearin auto oli törmännyt ainakin STOP-liikennemerkkiin.

Viranomaiset eivät halunneet vielä antaa kovin tarkkoja tietoja tapauksesta. Törmäyksestä ilmoitettiin joka tapauksessa poliisille vasta hieman ennen aamukahdeksaa, vaikka osa asukkaista oli kuullut törmäyksen äänet jo yöllä. Poliisi ei enää voinut puhalluttaa näyttelijätärtä, koska aikaa oli kulunut liikaa. Vuonna 2008 Heather Locklear jäi kiinni rattijuopumuksesta. Tuoreimman tapauksen oikeuskäsittely alkaa 17. toukokuuta.