Jessica Simpsonin muodot eivät jätä arvailuille varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka fanejaan ja viihdelehtiä äskettäin peruukkikuvillaan huijannut Jessica Simpson kuvattiin varsin näyttävässä ulkomuodossa tyköistuvassa pikkumekossa, jonka etumus ei antanut juuri arvailuille varaa.

Nyt verkossa on julkaistu saman päivän iltana ikuistettuja kuvia, joissa Jessica Simpson nähdään poseeraamassa hieman edellistä löysempään kirkkaanpunaiseen pikkumekkoon. Kaula-aukko on kuitenkin tällä kertaa vielä edellistäkin suurempi, mikäli vain mahdollista. Samalla paparazzikuviin keskittyneet verkkojulkaisut ovat suorastaan hullaantuneet popparin uusimmista kuvista. Katso kuvat tästä.

Äskettäisessä kuvahuijauksessaan Jessica näyttäytyi lyhythiuksisena, mutta seuraavana päivänä amerikkalainen viihdelehti julkaisi tuoreita kuvia Jessicasta pitkissä vaaleissa hiuksissa. Lopulta Jessica myönsi vain pelleilleensä ystäviensä kanssa erilaisilla peruukeilla ja saaneensa samalla idean jekuttaa fanejaan ja viihdelehtiä. Jekku menikin lähes täydestä läpi.