Mekko kovilla Jwoww’n muotojen takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutun Jersey Shore -realityohjelman toisen tuotantokauden kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Miamissa, ja parhaillaan tuotantoyhtiö suunnittelee jo kolmannen kauden kuvauksia ja hakee samalla mukaan myös uusia tähtiä.

Nyt sarjan alkuperäisiin tähtiin lukeutuva Jwoww poseeraa kuvissa, jossa hän kokeilee ylleen pientä oranssia mekkoa. Kauneusssalongissa ikuistetun kuvan perusteella mekko joutuu koville kaunottaren suurikokoisen rintavarustuksen takia. Katso kuvat tästä ja tästä.

Jwoww, oikealta nimeltään Jenni Farley, hakee parhaillaan lempinimelleen tavaramerkkiä Yhdysvalloissa. Hän haluaa suojata nimensä viihdepalvelujen ja televisio-ohjelmien saralla tarkoituksena kasvattaa Jwoww-nimen ympärille bisnestä. Tavaramerkkihakemuksen myötä selvisi myös Jennin lempinimen oikea kirjoitusasu, joka on Jwoww.