Kelly Ripalla liian kireä iltapuku

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuodesta 2001 saakka amerikkalaisia televisiokatsojia aamuisin herätellyt kaunotar Kelly Ripa on tehnyt menestyksekästä uraa television lisäksi myös näyttelijänä ja keskusteluohjelman emäntänä. Viime aikoina hänen uskomaton vartalonsa on kuvattu pariinkin otteeseen myös bikineissä.

Huippu-urheilijan vartalon omaava kolmen lapsen äiti on noussut viimeksi kuluneen vuoden aikana Yhdysvaltojen kuumimpien julkkisnimien joukkoon. Nyt hän on poseerannut punaisella matolla Point-säätiön järjestämässä tapahtumassa. Kaunottaren asuvalinta oli kuitenkin hiukan haasteellinen, sillä asun yläosa oli aivan liian kireä istuakseen hyvin. Katso kuvat tästä.

38-vuotias huippukuntoinen Kelly Ripa muistuttaa vartaloltaan lähinnä parikymppistä huippu-urheilijaa. Tämä siitä huolimatta, että hänellä on jo kolme lasta, joista viimeisin syntyi vuonna 2003. Näyttelijä Mark Consuelosin kanssa jo 13 vuoden ajan naimisissa olleen tähden vatsalihakset ovat nyt saaneet erityisesti suitsutusta. Juontajaparinsa Regis Philbinin kanssa Live with Regis and Kelly -ohjelmaa tekevä Kelly Ripa on palkittu urallaan myös Emmy-palkinnolla. Menestyksekkäällä näyttelijänurallaan hän sai aikoinaan peräti viisi Soap Opera Digest -palkintoa roolistaan All My Children -suosikkisarjassa.