Kimillä ja futistähti Ronaldolla suhde? Realitytähti kiistää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muhkeasta takapuolestaan ja realityohjelmistaan tunnettu Kim Kardashian on noussut tällä kertaa otsikoihin väitetyn uuden ihmissuhteen takia. Hänen kerrotaan nimittäin tapailevan maailman tunnetuimpiin lukeutuvaa jalkapalloilijaa Cristiano Ronaldoa.

Us Weekly kertoi muutama päivä sitten, että Kardashian ja Ronaldo olisi bongattu yhdessä romanttisella illallisella La Dorada -ravintolassa Miamissa. Nyt Kim on kuitenkin kiistänyt näiden väitteiden paikkansapitävyyden ja tyytynyt lähinnä naureskelemaan viihdelehtien jutuille hänen ja portugalilaissyntyisen urheilutähden suhteesta.

Lehden haastatteleman lähteen mukaan pariskunta tapasi toisensa jo aiemmin Los Angelesissa. Nyt realitytähti on siis tyrmännyt moiset huhut australialaisen radioaseman haastattelussa. Samalla hän totesi haluavansa selvittää kuka väittää tietävänsä häntä enemmän hänen omasta yksityiselämästään. Kim Kardashian erosi ex-poikaystävästään Reggie Bushista vajaa kuukausi sitten, ja paparazzit ovat siitä saakka odottaneet uuden rakkaan astumista kuvaan.