Mikko Leppilammen avioero on tosiasia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen viihdemaailma ja laulaja-näyttelijä Mikko Leppilammen fanit tyrmistyivät taannoin, kun lehdissä kerrottiin suosikkinäyttelijän yllättävästä avioerosta. Nyt ero näyttäisi olevan tosiasia.

Ensimmäisten erouutisten jälkeen Mikko Leppilampi ja hänen vaimonsa Emilia nähtiin pitämässä yhteisen nelivuotiaan tyttärensä kanssa hauskaa keväthangilla. Tämän jälkeen moni toivoi, että huhut julkkisparin erosta olisivat olleet perättömiä ja että pari pysyisi yhdessä.

Nyt Ilta-Sanomat kuitenkin uutisoi pariskunnan jättäneen yhdessä avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen. Mikko ja Emilia Leppilampi muuttivat taannoin takaisin Suomeen Los Angelesista. Muuton jälkeen he ovat asuneet eri osoitteissa. Viihdelehti Stara kävi tapaamassa Mikkoa parin kodissa Hollywoodin ytimessä. Katso haastattelu tästä.