Rihanna loukkaantui keikalla – luunmurtumia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka suosittu r&b-tähti Rihanna kiidätettin sairaalaan konserttinsa jälkeen Zurichissä, Sveitsissä. Hänet kuljetettiin keikkapaikalta yksityiseen sairaalaan turvamiestensä saattelemana, ja neitokainen pääsi pois sairaalasta jo muutaman tunnin kuluttua.

Tuolloin sairaalareissun syytä ei kuitenkaan vielä paljastettu julkisuuteen, ja sairaalan edustaja suostui vahvistamaan ainoastaan, että Rihanna oli käynyt heillä hoidettavana. Nyt tilanteesta on saatu tarkempia tietoja, joiden mukaan Rihanna tosiaan loukkaantui Last Girl on Earth -kiertueeseensa kuuluvassa konsertissa.

People-lehden saamien tietojen mukaan supertähden kylkiluita oli nimittäin murtunut. Laulajan tiedottaja vahvisti tiedot lehdelle. Loukkaantuminen ei kuitenkaan aiheuttanut suurempia operaatioita, ja Rihanna nähtiinkin uudelleen lavalla jo seuraavana iltana Lyonissa, Ranskassa. Myös tiedottaja kertoi, ettei konsertteja tarvitse loukkaantumisen takia perua. Heinäkuussa kiertue siirtyy Yhdysvaltoihin.