Sarah Dumont paljasti rintansa heti kättelyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmaan ilmestyy vuosittain muutamia uusia ja lupaavia kaunottaria, joille veikataan menestyksekästä tulevaisuutta ja läpimurtoa muotilehtien lisäksi myös viihdelehdistön parissa. Yksi tällaisista uusista kaunottarista on Sarah Dumont.

Sarah poseeraa parhaillaan GQ-lehden Italian version maaliskuun numeron sivuilla. Nyt kyseinen numero on päätynyt myös rapakon taakse, sillä kuvat on nyt julkaistu useissakin lehdissä. Otoksissa Dumont nähdään poseeraamassa yläosattomissa muiden muassa nyrkkeilyasennossa ja naamio kasvoillaan. Katso kuvat tästä.

Kovin paljon tietoa tuoreesta kaunottaresta ei ole vielä tiedossa, mutta seuraavien kuvien myötä tietoa on varmasti luvassa. Neitokaisen nimi kannattaa kuitenkin varmuuden vuoksi painaa mieleen jo nyt.