Vaimokin syyttää actiontähteä toistuvista raiskauksista ja hyväksikäytöistä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on seurattu mielenkiinnolla tuoreimman seksikandaalin vaiheita, kun näyttelijä Steven Seagalin väitetään pitäneen työntekijäänsä seksiorjana kotonaan. Seagalin tähdittämän Steven Seagal: Lawman -realitysarjan kuvaukset jouduttiin viime viikolla keskeyttämään tapahtumien takia.

Pian ensimmäisten syytösten jälkeen selvisi, että näyttelijää syyttänyt Kayden Nguyen oli toiminut pornotähtenä. Tämä heikensi osaltaan hänen uskottavuuttaan. Nyt asiassa on kuitenkin tapahtunut todellinen yllätyskäänne, kun Seagalin entinen vaimo ja ex-pariskunnan kolmen lapsen äiti on avannut sanaisen arkkunsa. Kirjaa rajuista kokemuksistaan parhaillaan kirjoittava Kelly LeBrock on nimittäin ryhtynyt myös syyttämään näyttelijää raiskauksista.

– Tämä koko juttu on hyvin raskasta. Minulla on lapsia tuon miehen kanssa. Minut raiskattiin toistuvasti ja minua käytettiin hyväksi. Minulla oli oma elämä ennen Steven Seagalia ja oma elämä hänen jälkeensä. Kirjani ei ole Steven Seagalista, mutta hän on osa elämääni niin hyvässä kuin pahassa, Kelly kertoi Radar Onlinelle.

LeBrock ja Seagal olivat naimisissa vuosina 1987 – 1996. Heillä on kolme yhteistä lasta, jotka asuvat nykyisin äitinsä luona.