AnnaLynne McCord päiväkävelyllä sateessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta 90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tullut televisiokaunotar AnnaLynne McCord on tähdittänyt varsin lyhyellä urallaan jo monia televisiosarjoja ja elokuvia. Hän nousi viime vuonna Hollywoodin seuratuimpien tähtien joukkoon.

Viime viikolla peppu pystyssä bikineissä rantalentopalloa ystäviensä kanssa upeassa auringonpaisteessa pelannut realitykaunotar on nyt saanut kokea Kalifornian kelien toisen puolen. Hänet kuvattiin nimittäin keskiviikkona kävelyllä, kun yhtäkkiä alkoi rankkasade. AnnaLynne yritti turhaan estää valkoisen paitansa kastumisen. Katso kuvat tästä.

21-vuotias nouseva tähti AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. Lisäksi hänet on voinut bongata muutamista elokuvista.