Zoe Saldana säikähti vastanäyttelijänsä penistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanhistorian tuottoisimmaksi elokuvaksi raketin lailla noussut Avatar nosti tähdeksi myös leffan naispääosaa esittävän Zoe Saldanan. Nyt tumma kaunotar on säikähtänyt vastanäyttelijänsä alastomuutta uuden elokuvansa kuvauksissa.

Parhaillaan Zoe Saldana nähdään elokuvassa The Losers, jonka ensi-iltaa juhlittiin Hollywoodissa aiemmin tällä viikolla. Seuraavaksi hänet nähdään valkokankaalla Death At A Funeral -elokuvassa, jossa hänen vastanäyttelijänään toimii James Marsden. Zoe kertoo säikähtäneensä brittileffan kuvauksissa sitä kun Marsden riisui itsensä yllättäen täysin alastomaksi.

– Hauskin juttu minkä James teki ei ollut kovin hauska. Hänen oli määrä olla katolla ja minun piti avata ikkuna ja sanoa ”Mitä sinä teet, tule takaisin sisään”. Hän ei kuitenkaan varoittanut minua lainkaan siitä, että hän olikin riisunut housunsa, Zoe Saldana kertoi Parade-lehden haastattelussa.

– Avasin ikkunan ja näin hänet ”kokonaan” sellaisena kuin en olisi odottanut. Yritin olla katsomatta häntä silmien alapuolelle. Myöhemmin huusin hänelle, että jatkossa hänen pitää varoittaa minua tai muuten lyön häntä. Hän totesi minun olleen todellinen lady, koska en katsonut alas.