24-sarjassakin nähty komediatähti ryöstettiin aseella uhaten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Kal Penn, oikealta nimeltään Kalpen Modi, on joutunut kokemaan kauhun hetkiä Washingtonissa. Hänet nimittäin ryöstettiin Yhdysvaltojen pääkaupungissa aseella uhaten.

Pennin agentti Jennifer Goodwin vahvisti aseellisen ryöstön TMZ-julkaisulle. Monissa televisiosarjoissa ja komediaelokuvissa näytellyt tähti oli kävelemässä kaupungilla tiistaina noin kello 01:20 aamuyöllä, kun ryöstäjä tuli vaatimaan häneltä lompakkoa ja arvoesineitä.

House-sarjassakin nähty intialaistaustainen näyttelijä työskenetelee nykyisin Valkoisessa talossa tavoitteenaan yhdistää Barack Obaman hallitusta aasialaisten yhteisöjen kanssa. Valkoinen talo ei suostunut kommentoimaan tapausta, vaan pyysi ottamaan yhteyttä poliisiin. Viranomaiset eivät antaneet kommenttia.