Kate Beckinsale ulkoilutti koiraa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksikkäimmäksi naiseksi Esquire-lehdessä äänestetty ja Askmen.com -julkaisussa kolmanneksi seksikkäimmäksi naiseksi äänestetty näyttelijäkaunotar Kate Beckinsale on siviilissä kymmenvuotiaan Lily Mo -nimisen tyttären äiti. Sitä ei tosin uskoisi hänen valokuvistaan.

Nyt Kate Beckinsale on kuvattu perin arkisissa puuhissa ulkoiluttamassa perheensä koiria shoppailun tiimellyksessä. Koirien ulkoiluttamisen ja ostosmatkan tyylikkäästi yhdistänyt kaunotar oli arkisissa askareissaankin tyrmäävän seksikäs. Katso kuvat tästä.

Kate Beckinsale ei ilmeisesti itse ole kovin tyytyväinen vartaloonsa, sillä aiemmin hänen väitettiin pyytäneen elokuvansa tuotantotiimiä suurentamaan digitaalisesti hänen rintojaan valkokankaalle. Huhuille ei saatu koskaan vahvistusta, mutta viime vuonna hän pyysi joka tapauksessa saada käyttää sijaispeppua Whiteout-elokuvassa.