Kate Bosworth esitteli bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna jenkkifestareilla riehuneen ruotsalaisen näyttelijäkomistus Alexander Skarsgårdin kanssa seurusteleva amerikkalainen näyttelijäkaunotar Kate Bosworth nähtiin äskettäin poseeraamassa rohkeissa kuvissa Tank-lehden sivuilla.

Hevoskuiskaaja-elokuvassa läpimurtonsa tehnyt Kate Bosworth nähdään tänä vuonna Laundry Warrior -elokuvan tähtenä. Nyt kiireinen tähti on ehtinyt kuitenkin nauttia myös vapaa-ajastaan ja suunnannut palvomaan aurinkoa uima-altaalle. Siellä paparazzit ikuistivat hänet bikineissä. Katso kuvat tästä.

Los Angelesissa syntynyt 29-vuotias Catherine ”Kate” Ann Bosworth teki läpimurtonsa vuonna 1998 ensi-iltansa saaneessa Hevoskuiskaaja-elokuvassa. Sittemmin hänet on nähty muiden muassa Superman Returns ja 21 -elokuvissa. Calvin Kleinin mallina toimiva tähti seurusteli aiemmin näyttelijä Orlando Bloomin kanssa.