Vanessa Williams strippasi suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiokaunotar ja entinen Miss America Vanessa Williams menetti vuonna 1984 missitittelinsä poseerattuaan jopa nykypäivän mittapuun mukaan todella rohkeissa alastonkuvissa. Siitä huolimatta hän tekee edelleen menestyksekästä uraa televisiossa.

47-vuotias Vanessa Williams on elävä esimerkki siitä kuinka nakuskandaalista selviää kunnialla. Skandaali nosti hänet kansainvälisesti tunnetuksi tähdeksi, ja hän on sittemmin tehnyt menestyksekästä uraa televisiotähtenä muiden muassa Ruma Betty -sarjassa. Nyt hän on yllättänyt katsojat televisio-ohjelmassa.

Vanessa nimittäin uskaltautui strippaamaan kesken suoran televisiolähetyksen. Hän riisui itsensä alusvaatteisilleen uuden Sondheim On Sondheim -musikaalinsa musiikin tahdissa. Jopa ohjelman suosittu isäntä Regis Philbin oli ihmeissään kuinka pitkälle julkkiskaunotar oli valmis menemään. Katso kuvat tästä.