Mya Janen jättirinnat vain narujen peitossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa julkisuudessa saa ainakin oman viisitoistaminuuttisensa varsin helposti, mikäli omaa keskimääräistä kauniimman ulkonäön ja tarpeeksi varoja ostaa itselleen valtavan kokoiset rinnat.

Tähän joukkoon lukeutuu myös erittäin kurvikas miamilainen mallikaunotar Mya Jane, joka poseeraa parhaillaan amerikkalaisen hiphop-sivuston näyttävissä kuvissa. Katso kuvat tästä. Hänellä on kuvissa yllään muiden muassa asu, jota voisi kutsua lähinnä naruiksi.

23-vuotias Mya Jane on poseerannut urallaan jo useiden lehtien keskiaukeamilla. Tummassa kaunottaressa on sekä italialaista että puertoricolaista verta. Mallintöitä Mya on tehnyt vuoden 2009 alusta saakka, mutta hänen kuviaan on ehditty nähdä jo muiden muassa Low Rider ja Spire -lehdissä.