Rocktähteä syytetään liikenneonnettomuudesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikas rocktähti Bob Geldof tunnetaan musiikkinsa lisäksi lähinnä lukuisista hyväntekeväisyyteen liittyvistä tapahtumista, joilla on kerätty kymmeniä miljoonia hätää kärsiville. Nyt häntä syytetään liikenneonnettomuuden aiheuttamisesta.

Tapauksessa on kyse Lontoossa vuonna 2007 tapahtuneesta onnettomuudesta, jonka toisena osapuolena ollut 42-vuotias moottoripyöräilijä Andrew Quinn on nyt haastanut Geldofin oikeuteen. Motoristi loukkaantui rytäkässä pysyvästi, kun hänen polvensa murskautui kahteen osaan. Nyt hän vaatii rokkarilta 350.000 euron korvauksia.

– Jarrutin, mutta minulla ei ollut mitään mahdollisuutta pysähtyä. Lensin ilmassa ja ajattelin, että nyt sattuu. Ambulanssissa poliisi antoi minulle hänen yhteystietonsa ja silloin ymmärsin kuka hän on. Voi olla, että olen vammautunut loppuelämäkseni, Quinn kertoi The Sun -lehdelle.