Rosie Huntington-Whiteley nakuilee tyylillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläissyntyinen kohukaunotar Rosie Huntington-Whiteley lukeutuu tämän hetken kuumimpiin nousijoihin mallibisneksessä. Talven aikana läpimurtonsa tehnyt kaunotar nähdään nykyisin viikoittain viihde- ja muotilehdissä.

Tällä kertaa neitokainen on riisunut vaatteensa Harper’s Bazaar -lehden venäjänkielisen version toukokuun numeron kanteen. Kansikuvatyttöjen intiimit ruumiinosat pysyvät kuitenkin myös Venäjän markkinoilla piilossa. Katso kansikuva tästä. Edellisen kerran Rosie nakuili viime kuussa GQ-lehden brittiversion sivuilla ja Thomas Wylden malliston mainoskuvissa.

22-vuotias englantilaissyntyinen Rosie Huntington-Whiteley tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina, ja vuonna 2008 hän koristi muiden muassa maineikkaan Vogue-lehden kantta. Tavistockissa syntynyt kaunotar on sittemmin nähtyi muiden muassa Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehdissä. Hänet löydettiin aikoinaan malliksi suoraan koulunpenkiltä. Omasta mielestään hän ei ollut tarpeeksi nätti malliksi, mutta toista mieltä ovat olleet muiden muassa Ralph Lauren, Tommy Hilfiger ja Max Azria. Rosien ura lähti rakettimaiseen nousuun viime kesänä, kun hän pääsi mukaan nakuilemaan maailmankuuluun Pirelli-kalenteriin lukuisten supermallien kanssa.

Rosie Huntington-Whiteley