Sandra Bullock palauttaa surkeimman naistähden palkintonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka elokuva-alan surkeimpia tuotoksia ja tekijöitä palkitseva Razzie-gaala sai huonoimmasta naispääosasta palkitun Sandra Bullockin noutamaan henkilökohtaisesti pystinsä gaalasta. Samalla kävi kuitenkin pieni kömmähdys.

Sandra Bullock otti nimittäin vahingossa mukaansa gaalassa käytetyn alkuperäisen käsintehdyn Razzie-pystin sen sijaan, että hän olisi ottanut palkituille tarkoitetun kopion. Tästä syystä palkintogaalan järjestäjä on joutunut pyytämään supertähteä palauttamaan pystinsä.

Avioliittonsa hajoamisen kanssa edelleen painiskeleva Sandra on nyt lupautunut palauttamaan mukaansa ottaman aidon pystin, jotta sitä voidaan käyttää vielä tulevissakin palkintogaaloissa. Bullock kertoi E! Newsin haastattelussa hoitavansa palkinnon pian takaisin järjestäjille. Tilalle hän saa siis merkittävästi halvemman kopion. Tapahtuman järjestäjät ovat pyytäneet tähdeltä jo julkisesti anteeksi tohelointiaan.