Realityjulkkis haukkui naistähdet – oma vaimo kuin ihmis-Barbie

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin realitytähtien maailmassa on vallinnut jo pitkään oudon rauhallinen tunnelma, aivan kuin tähdet olisivat sopineet jonkinlaisesta aselevosta. Tällä viikolla aselepo siirtyi kuitenkin historiaan, kun Heidi Montagin aviomies Spencer Pratt päästi sanan säilänsä jälleen valloilleen.

Pratt päätti sivaltaa kirjoituksessaan varsin alatyylisesti muita julkkistähtiä ja syytti heitä muiden muassa julkisuustempausten masinoimisesta. Tämä siitä huolimatta, että hänen oma vaimonsa lukeutuu viime aikojen tökeröimpiin julkkistyrkkyihin kymmenellä kauneusleikkauksellaan päivässä ja valtavilla jättirinnoillaan.

– Audrina, älä ole vihainen, vaikka ilkeä tijuanalainen kauneusleikkaus ei tuonutkaan sinulle yhtään palstatilaa ja vaikka vaimoni on ihmisten mielestä edelleen ykkösuutinen – jo viisi päivää putkeen! Totuus tulee vielä julki… En pelaa enää peliäsi. Pian sen kuulette kaikki. Olkaa valmiina, Spencer Pratt kirjoitti.

Tuntia myöhemmin Spencer jatkoi sanallista ilkeilyään.

– Audrina, haluatko palstatilaa? Vuoda 50 alastonkuvaa itsestäsi kuten teit silloin kun halusit alunperinkin päästä lehtiin.

Pian osansa sai myös realityjulkkiksista erossa pysynyt poptähti Ke$ha.

– Kuulin, että Ke$ha poseerasi kuvauksissa vartalomaalissa. Käyttäkää ensi kerralla läpinäkyvää maalia. Ja anna korvani takaisin. Tik Tok -lu*ka, aikasi on ohi! Näin juuri kuvan Ke$hasta LAX-lentokentällä paperipussi päässä. KIITOS!