Supermalli järkyttyi Katen uusista rinnoista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Kate Hudson on ollut muutaman viime päivän ajan tiiviisti otsikoissa siksi, että hän kävi ottamassa itsetuntoaan pönkittääkseen silikonirinnat. Lopputulos oli hädin tuskin huomattavissa, koska rintavarustuksen kokoa kasvatettiin hyvin maltillisesti.

Nyt takavuosien supermalli on yllättäen ryhtynyt kritisoimaan näkyvästi suosikkinäyttelijän ratkaisua. Esimerkiksi 80-luvulla menestynyt American Next Top Model -tuomari Paulina Porizkova on sivaltanut päätöstä. 45-vuotias huippumalli kirjoitti Hudsonista blogissaan ja kertoi sydämensä särkyneen.

– Hänen ”ennen” -kuvassaan oli uskomattoman timmi, upea ja kyllä, pienirintainen nuori nainen, joka näytti todella hyvältä punaisissa bikineissä. Toisessa kuvassa oli blonditähti juomassa lattea. Kuppikoko oli ilmiselvästi kasvanut, Paulina Porizkova kirjoitti.

– Jos suuremmat rinnat tekevät hänestä onnellisemman, toivoisin hänelle enemmän voimia. Hänen piti ilmeisesti suurentaa rintojaan merkkinä nykyajasta, mikä saa minut todella surulliseksi. Ennen käytin Hudsonia esimerkkinä täydellisen kauniista naisesta, jolla oli pienet rinnat. Nyt uusilla rinnoillaan hän näyttää samalta kuin kuka tahansa kalifornialainen blondi.

Osansa saivat myös Madonna ja Heidi Montag, joista ainakaan viimeksi mainittua tuskin voidaan missään mielessä verrata Hudsoniin.