Carrie Underwood yllättävän muodokkaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen poptähti Carrie Underwood kihlautui taannoin poikaystävänsä, jääkiekkoilija Mike Fisherin kanssa. 26-vuotias Carrie Underwood ja Ottawa Senatorsin 29-vuotias pelaaja Mike Fisher aikovat siis naimisiin, mutta hääpäivää ei ole vielä päätetty.

Nyt Carrie on poseerannut varsin näyttävässä iltapuvussa American Idol -ohjelman järjestämissä julkkisjuhlissa. Punaisella matolla laulajakaunotar nähtiin nimittäin yllättävän muodokkaana. Katso kuvat tästä.

American Idol -kilpailun neljännen tuotantokauden taannoin voittanut poppari Carrie Underwood on myynyt urallaan noin 13 miljoonaa levyä ja voittanut muiden muassa Grammy-palkinnon. Hänen debyyttilevynsä Some Hearts on edelleen Yhdysvaltojen nopeimmin myynyt naisen esikoislevy, ja albumilta lohkaistiin Yhdysvalloissa aikanaan kolme listaykköstä. Taannoin Carrie rankattiin myös maailman kuudenneksi seksikkäimmäksi lätkäkissaksi seurustellessaan jääkiekkotähti Mike Fisherin kanssa.